devote blogg

Klicka här för mig blogg!

Tankarna flyger och far

Har inte hänt så mycket egentligen men nog har lite hänt.
Var på stan och luncha med mamma igår och det var mycket trevligt. Har fortfarande mina val kvar men tänker så huvudet skulle kunna explodera. VAD SKA JAG VÄLJA?
Sen så hade vi besök i Onsdags kväll. Igår kväll var Simon och Emma här och jag och Emma hade en riktigt intensiv pratstund och att idioti är medfött och om idioter som sabbar och om idioter som förstör för andra bara för att dom mår skit. Tänk att det finns människor som beter sig så och sen faktiskt stör sig på sig egen typ som faktiskt sabbar eller i alla fall försöker sabba ett förhållande mellan två människor.
Det finns många, så många så jag tappat räkningen som vill sabba mellan mig och min pojkvän det funka inte. En gång halvfunka det men kärleken mellan oss är oövervinnerlig och folk fattar fortfarande inte att det inte går att bryta isär oss.
Idioti kallas det om man tror det. Dom som försöker kallas bitches och svaret dom får är så synd för dig!
Så det så! :D

Dagens citat

"Idioti är inte ett symtom för dom med wilsonsymdrom, idioti är medfött"
- Kimberly Fjäderstål

Kärleken tar aldrig slut

I am hell of a woman just because i have a man like you..
WIKTOR RIVAROLA! <3

Dagens "Vill ha"

High boot
Dessa vill jag ha nu och på en gång dock väntar jag på annat innan eller jag prioriterar annat innan. Typ frizzan.
Mitt hår, jag ser ut som ett troll.  I alla fall vill jag ha dessa efter det. Finns också i brunt men det ska vara svarta HELT KLART!

1 Februari 2011

Vad ska man säga. Dålig update men har så mycket att göra nu för tiden med praktiken och allt.
Helgen då. Fredagen var lugn, någorlunda i alla fall Simon var här fram till tolv då vi gick bort till jaa där borta och var barvakt fram till tre. Efter det gick vi hem och direkt i säng. Lördagen bestod av massor. Lunch först när vi vakna ner på stan en sväng, tanka Ica, Alberto Ica träff med Simon hem. Pojkarna tog någon drink medan jag och Irené lagade mat. 
Pojkarna drog vid halv nio?
Jag och Irené sjöng kareoke, lyssna på musik och kollade på fil, smsade! Vi hade riktigt trevligt! 
Söndag ja pojkarna kom hem fyra sedan hade jag  en full kille i sängen och en full kille i soffan när vi vakna klockan tio.
Blev film och tv hela dagen. Emma kom framår eftermiddagen och då blev det pizza. Gjorde även tvätten.
Måndag jobbade jag kväll. Emma och Simon var här igår kväll också och jag fick donken efter jobbet vilket var awsome. Jobba dag idag och kom hem och åt sen kom Simon. Nu har jag och älskling badat. Ska äta mer nu, hungrig!


RSS 2.0